Waarom jij een 3d maanlamp moet hebben!

Waarom jij een 3d maanlamp moet hebben!

3D maanlamp

Ben jij op zoek naar een prachtige sfeervolle lamp? Dan is een 3D maanlamp hiervoor bij uitstek geschikt. Deze lamp zorgt er niet alleen voor dat alle ogen direct op hem worden gevestigd, maar brengt ook sfeer en rust in een ruimte. Niet voor niets is de 3D maanlamp een prachtige toevoeging aan zowel je woon- als slaapkamer. Met deze prachtige lamp heb je het gevoel alsof je de maan letterlijk naar je huis toe haalt. Deze lamp is daarnaast niet alleen ontzettend leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven. Ben jij benieuwd waarom deze lamp een absolute must have voor jou is? Wij vertellen het je!

3D maanlamp in verschillende kleuren

De 3D maanlamp is aan te passen in veel verschillende kleuren. Zo kun je de lamp dus de kleur geven die jij wilt. Vooral voor op de slaapkamer is dit een perfecte manier om heerlijk tot rust te komen. Naast de verschillende kleuren, is de lamp eenvoudig op te laden door een USB-aansluiting, waardoor je de lamp niet bij een stopcontact in de buurt hoeft neer te zetten. Vooral op de slaapkamer is dit ideaal. Je kunt er dan namelijk voor kiezen om de 3D maanlamp op je nachtkastje te zetten, maar ook ergens anders in de kamer.

Perfect voor in de slaapkamer

Vind jij het prettig om met gematigd licht in slaap te vallen, dan is de 3D maanlamp een absolute aanrader. Deze lamp zorgt namelijk voor een minimale toevoeging van licht in een ruimte en creëert daardoor rust en comfort. Vooral voor de wat moeilijkere slapers en ook kinderen biedt deze lamp uitkomst. Vooral bij jonge kinderen valt de 3D maanlamp enorm in de smaak. De speciale techniek doet het lijken alsof de maan zweeft. Daarbij de bijzondere kleuren, zorgt dit ervoor dat je kind verdwaald in de denkbeeldige melkweg. De perfecte manier om heerlijk en vooral rustig in slaap te vallen.

3D maanlamp op afstand bestuurbaar

Lig je net lekker in bed, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten om er eerst uit te moeten om vervolgens de maan lamp uit te moeten doen. Gelukkig hoeft dit ook niet! Wist je namelijk dat je de 3D maanlamp eenvoudig op afstand kunt bedienen en dus gewoon lekker warm kunt blijven liggen. De lamp is draadloos en voorzien van een accu die zo’n 1 tot 3 uur mee gaat. Ruim voldoende om rustig in slaap te kunnen vallen. Het fijne aan deze lamp, is dat hij volledig veilig is en is gemaakt van kunststof zonder geurafgifte. 

Shop je 3D maanlamp online

Wil jij ook zo’n prachtige 3D maanlamp op je slaapkamer? Wacht dan niet te lang met het bestellen. Door de enorme populariteit, zien we dat er steeds meer mensen kiezen voor zo’n te gekke lamp. Vooral voor op de kinderkamer biedt het uitkomst voor kinderen die bang zijn op hun slaapkamer of lastig in slaap kunnen komen. Vooral gezien het feit dat deze lamp draadloos is, zijn ze veilig voor op het nachtkastje van je kind. 

   Luxxe.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart