Braais

Braais

Tenzij je in Zuid-Afrika bent zou je de gemiddelde BBQ liefhebber het niet kwalijk kunnen nemen dat dat hij denkt dat een barbecue en een braai hetzelfde zijn of in ieder geval erg op elkaar lijken.

Het is moeilijk om precies uit te leggen wat een braai is aan iemand die niet het geluk heeft gehad om deze bijzondere Zuid Afrikaanse ervaring te delen!

Wat is er lekkerder dan een normale barbecue? Een Braai! Braai is Afrikaans voor ‘barbeque’ of ‘gebraden’
Het is niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook een belangrijke sociale gewoonte in Zuid-Afrika die lang duurt nadat het vlees is gekookt en verslonden.
In alle opzichten nemen Zuid-Afrikanen hun braais misschien nog wel serieuzer dan wij Nederlanders dit doen met onze barbecues.

Terwijl velen misschien de voorkeur geven aan een Barbecue met een gasvlam kan je wel stellen dat een braai zonder echt hout of kolen niet de echte authentieke ervaring geeft.
Je wilt de heerlijke rooksmaak terugproeven in je gerecht.

Het mooie van Braaien is dat er zoveel verschillende manieren zijn om te braaien, van de meest geavanceerde permanente opstelling tot de eenvoudigste campingbraai die je mee kan nemen.


U kunt braaien op elk moment van de dag! In de winter of in de zomer.
Het is altijd tijd voor een heerlijke Zuid Afrikaanse Braai.

Dan is er nog de veelzijdigheid van de Braai. Je kunt er bijna alles mee koken! Conventioneel grillen, brood bakken, roerbakken, traditionele gerechten, gerookt vlees of vis, gebruik je creativiteit tijdens het braaien!

Een braai is voor fijnproevers van alle leeftijden.

Of het nu gaat om een ​​rustige braai doordeweeks met de kinderen, een diner op zaterdagavond en drankjes met vrienden en of je nu een mijlpaal viert of gewoon je vrienden laat zien hoe het moet.
Met een braai steel jij de show.


   Luxxe.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart