De 3 beste coolbars voor je tuin

De 3 beste coolbars voor je tuin


Een coolbar is een handige koeler voor buiten in je tuin. De trend is komen overwaaien van Amerika waar deze “patio coolers” bij veel families onderdeel zijn van hun buitenbeleving. Nu de zomers steeds langer worden in Nederland zien we dat deze coolers ook hun opmars maken in Nederland. Naast dat een coolbar je drankjes lekker koud houden, is het ook een coole blikvanger waar je gasten zeker versteld van zullen staan! Tijdens tuinfeestjes of als vast onderdeel van je buiten inrichting hebben je gasten en jij nooit meer last van lauwe drankjes!

Wat is een coolbar?

Een coolbar is er in verschillende soorten en formaten, een bar die de laatste tijd heel populair is in Nederland en België is de Keter coolbar, deze coolbar zie je veel online en bij bouwmarkten, ook zul je ze zo nu en dan in de aanbieding zien bij winkels als de Lidl & Aldi. Maar wist je dat er veel meer soorten coolbars zijn dat alleen de coolbar van Keter?

Hoe werkt een coolbar?

Een coolbar werkt in het merendeel gevallen met een uitschuifbare klep of bovenkant, binnenin de bar zelf is ruimte voor ijsblokjes en je drankjes. Bovenop de bar kan je je drankjes serveren zoals met een bijzettafel. Ook is een coolbar vaak voorzien van een afvoer waarmee het smeltwater gemakkelijk weg kan stromen. Dit zorgt er bovendien ook voor dat je veel minder tijd kwijt bent met het schoonmaken van je bar.

Hoe gebruik je een coolbar?

De coolbar dien je te vullen met ijs, als de bar nog in elkaar gezet moet worden dan kan je hier het beste de handleiding voor gebruiken. Zodra de cooler in elkaar is gezet kan je het vullen met je favoriete drankjes en kan het borrelen beginnen!

1. Lichtgevende keter coolbar

9.1Expert Score
Een feest vol verlichting

De lichtgevende ketercoolbar geeft je veel voor een kleine prijs.
Het is een bar en koelbox in 1. Het mooie aan deze partytafel coolbar is dat de bar lichtgevend is en daarnaast ook heel vriendelijk geprijsd is.

Deze buitenbar is perfect geschikt voor barbecues en andere buiten gelegenheden waarbij je koude drankjes wilt serveren.

Het mooie aan deze bar is dat het lichtgevend is, dat zorgt voor zwoele sfeervolle avonden.
De kunststof waar deze bar van gemaakt is duurzaam en weerbestendig, de tuinbar is op deze manier goed beschermd tegen verschillende weersinvloeden

Voordelen
 • Weinig onderhoud
 • Afvoerplug om het smeltwater af te voeren
 • Duurzaam en weerbestendig
Nadelen
 • Als je echt grote feestjes hebt adviseren we een grotere koelbar


2. Keter bevy bar

8.9Expert Score
Meer ruimte voor je drankjes

De keter bevy bar is een grote coolbar, de coolbar fungeert als een snack en drank station. De onderkant van deze coolbar is een grote koelbox, het houdt al je dranken koud. Op de bovenverdieping van deze bar kan je je drankjes neerzetten.

Voordelen
 • Groot formaat
 • Makkelijk te reinigen
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
Nadelen
 • Geen

3. CGPN Patio coolbar

8.4Expert Score
Design coolbar met deksel

De patio coolbar van CGPN is een coolbar met een uniek design.
De coolbar is voorzien van een handig deksel wat de koelbar gemakkelijk verplaatsbaar maakt. Deze coolbar kan een gewicht dragen van 150kg! Dat is ruimte voor heel veel drankjes.

Als de ijsemmer gevuld is met drankjes dan kan je je drankjes enkele uren koud houden. Genoeg voor gezellige bbq of tuinfeestje. De coolbar heeft een mooie rotan look wat chic en stijlvol oogt.
De bar is bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Voordelen
 • Handig deksel met een gesp
 • Luxe ijskoeler
 • Mooie rotan look
 • Ruime inhoud
Nadelen
 • Deze bar heeft geen uitschaafbare tafel

Heb je vragen over een coolbar? Je kan ons altijd een bericht sturen, we beantwoorden je vraag graag 🙂

   Luxxe.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart