Waarom je een vakantiehuis op Bali wilt huren

Waarom je een vakantiehuis op Bali wilt huren

31 August 2021

Vakantiehuis Bali

Waarom zal je een vakantiehuis willen huren op bali?

Zeker voor degenen die voor langere tijd op Bali willen verblijven is het huren van een vakantiehuis in Bali de beste optie. Huren geeft je veel meer onafhankelijkheid en meer flexibiliteit.
Door een vakantievilla of huis te huren ben je minder afhankelijkheid van hotels en daarnaast is het kan je heel gemakkelijk op Bali eigen personeel inhuren zodat maaltijden direct persoonlijk in je vakantiehuis gemaakt kunnen worden.

Er zijn vele verschillende vakantiehuizen en vakantievilla’s op het eiland Bali.

Ik was zelf aan het kijken naar een vakantiehuis aan de zee en tijdens deze zoektocht kwam ik ook prachtige vakantiehuizen met tuin tegen op Bali. Uiteindelijk is het een vakantiehuis in Ubud geworden voor mij

Je eigen vakantiehuis betekent vrijheid

Vrijheid

Het huren van een vakantiehuis geeft mij meer vrijheid over waar te gaan en wat te doen tijdens mijn verblijf. Persoonlijk vindt ik het fijner dan een resort of een hotel. Meestal kijk ik op Facebook-groepen of benader huiseigenaren via instagram of hun eigen website, maar een website zoals Booking of Airbnb voldoet natuurlijk ook.

Vakantiehuis Bali en verhuur en werken

Voorlopig blijft het voor mij nog bij huren, maar als ik ooit een vakantiehuis op Bali kan kopen dan combineer ik mijn luxe vakanties met werken of misschien verhuur ik mijn vakantiehuis aan andere mensen. Vele vakantiehuizen in Bali zijn inclusief personeel.

Nogmaals de vele voordelen:

Voordelen van het huren van een vakantiehuis op Bali

Er zijn veel voordelen aan het huren van een vakantiehuis op Bali, zoals:

 • Minder afhankelijk van een hotel
 • Je kunt op een luxere plek verblijven met een prachtig uitzicht
 • Geld besparen door de huurkosten te delen met vrienden of familie
 • Er is flexibiliteit in termen van wanneer je weggaat en terugkomt (als je bijvoorbeeld het vakantiehuis koopt of huurt voor lange termijn)

   Luxxe.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart