Organic food by Whytes' from Manitoba, Canada

YOUR FOOD BAG


Price
QTY

TOTAL

€0,00 Update cart

Price excludes delivery, which is applied at checkout. Orders will be processed in USD


GET SHIPPING ESTIMATES

Luxxe, dé e-commerce webshop in luxe daily producten

Luxxe is een Nederlandse e-commerce webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van uitsluitend luxe daily-producten. Luxxe verkoopt toonaangevende merken op het gebied van hoogwaardige en betrouwbare indoor- en outdoor producten. Waarom doen wij dit? Omdat wij het leven van onze klant zo aangenaam mogelijk willen maken. Luxxe heeft op het gebied van indoor- en outdoor altijd een oplossing door zoveel mogelijk op zoek te gaan naar trends en deze zo toegankelijk mogelijk aan te bieden. 
 

Productassortiment van Luxxe

Tegenwoordig bestaat het productassortiment van Luxxe voornamelijk uit bbq's, kachels, grills, zwembaden, barretjes en wijnkasten. Luxxe is altijd op zoek naar de meest nieuwe trendy producten. Al onze producten zijn afgewerkt in duurzame en hoge kwaliteit materialen en hebben een mooi en tijdloos design. 

Luxxe is opgericht door twee enthousiaste ondernemers

Luxxe is opgericht door twee enthousiaste ondernemers genaamd William en Wouter, die allebei een groot Europees netwerk hebben in leveranciers van luxe daily producten. Daarnaast hebben ze lange ervaring in e-commerce en stellen daarbij kwaliteit en servicegerichtheid voorop. Ook persoonlijk contact is daarbij enorm belangrijk. Luxxe is daarmee een verfrissende en nieuwe speler met een duidelijke missie; het leven van onze klant zo aangenaam mogelijk maken!
 

Samenwerken met luxxe?

Wil je graag samenwerken met luxxe? Dat kan! Wij staan altijd open voor langere termijn samenwerking met leveranciers uit binnen en buiten Nederland. Neem contact met ons op via info@luxxe.nl, en dan reageren wij binnen 48 uur op jouw aanvraag. Vorige overige vragen verwijzen wij je graag door naar FAQ.